• Originele aquarellen
  • Fine Art prints
  • Levering binnen EU
  • Gratis verzending

Collectie Great Churches and Organs (12 kunstwerken) Marco Boer

 15.000,00
Aangeboden door: Aquarel Art
Afmetingen (b x h): 63 × 102 cm
Tijdvak:

2000-heden

Kunstenaar: Marco Boer

Serie van 12 kerkorgels in 12  provincies in groot formaat aquarel. Zie onderstaand voor nadere omschrijving.

Verkocht door: Aquarel Art

Bijzondere kerkorgels in even bijzondere kerken vormden een inspiratiebron voor Marco Boer. Kerken en kerkorgels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, zo goed als beide ook onderdeel uitmaken van het Nederlands cultureel erfgoed. Dat wilde Marco Boer in beeld brengen. Al schilderend in 2015 en 2016 ontstond een unieke collectie van 12 kerkorgels in 12 kerken in 12 provincies. Allen geschilderd op groot aquarelformaat van 63 x 102 cm. Het is de wens en het besluit van de kunstenaar om de originele kunstwerken niet individueel te verkopen, maar de collectie bij elkaar te willen houden en derhalve ook als één geheel te willen verkopen. Vanaf 2017 toert de collectie als autonome expositie door Nederland. Inmiddels stellen wij bescheiden vast dat de unieke collectie – zeker binnen de aquarelkunst – zelf ook behoort tot het Nederlands cultureel erfgoed.

Het is een optie om de 12 kunstwerken professioneel en museaal te laten inlijsten naar eigen wens. De meerprijs is dan € 3.000,-.

Van elk van de 12 kunstwerken is een limited edition beschikbaar van elk 25 stuks in kleiner formaat beschikbaar voor een sympathieke prijs. Bekijk ze allemaal in de categorie fine art prints.

Bekijk Collection Great Churches and Organs  of alle andere aquarellen van Marco Boer die te koop wordt aangeboden door Aquarel Art.

error: Content is protected !!