• Grote collectie
  • Originele werken
  • Limited Editions
  • Alle stijlen en thema's

Verwondering en bewondering

Aquarel Art is een digitale galerie. Wij verkopen uitsluitend aquarellen; veelal origineel werk en exclusief bijzondere limited editions. Wij kijken in verwondering naar de aquarelkunst, bewonderen de kunstenaars die meester zijn in de aquareltechniek – verreweg de moeilijkste techniek van alle kunsttechnieken – en verbaasden ons waarom de aquarelkunst geen eigen verkoopplatform had. Temeer daar deze bijzondere kunstvorm aan populariteit wint en hernieuwde erkenning krijgt. Wij vonden het de juiste tijd voor een kunstwebsite uitsluitend gespecialiseerd in de online verkoop van aquarellen. De juiste tijd ook om aquarelkunst te promoten bij een breed publiek.

Origineel werk en exclusief limited editions

Aquarel Art bemiddelt in de verkoop van aquarellen. Uitsluitend origineel werk en exclusief bijzondere limited editions. Wij presenteren en verkopen aquarellen in alle stijlen, alle thema’s vertegenwoordigend, uit alle tijdvakken, in alle budgetklassen en vervaardigd door nationale en internationale aquarellisten. Kunstenaars die meesterschap in aquareltechniek bewezen hebben of nu opvallen door hun ontluikend talent.

Ontdek en geniet

Struin door onze aquarel collectie, verbaas je over creativiteit en vakmanschap en geniet bij het vooruitzicht origineel werk te bezitten. Wij helpen jou daar graag bij het kopen van een aquarel!

Menno de Wit & Team Aquarel Art

 

error: Content is protected !!