• Originele werken
  • Fine Art Prints
  • Met certificaat
  • Veilig gekocht

Selectiecriteria

 

Wilt u weten op basis van welke criteria wij onze collectie samenstellen? Wilt u ook uw werk verkopen via Aquarel Art Galerie? Laat het ons weten via onderstaande e-mail. We sturen u dan snel alle informatie toe om te participeren in Aquarel Art Galerie. Voor nu vast de volgende toelichting op onze selectiecriteria.

Kan iedereen meedoen?

Nee, niet iedereen kan participeren als deelnemer in Aquarel Art Galerie. De toppers kennen wij natuurlijk. Zij die minder bekend zijn, toetsen wij op aspecten als opleiding, gerealiseerde exposities en lidmaatschap van kunstenaarscollectieven. De kunstenaar hoeft niet aan al deze criteria te voldoen. Talent is natuurlijk een doorslaggevend criterium. Kwaliteit beoordelen wij op beheersing van aquareltechniek, compositiekwaliteit, originaliteit en creatief concept. En…ja, wij zijn verkopers van kunst, dus wij beoordelen ook de verkoopbaarheid van de kunstwerken. En dat hangt natuurlijk samen met de trends in de markt.

Aquarelkunst promoten

Hoewel Aquarel Art Galerie oogt als een museum zijn wij primair ingesteld op de verkoop van aquarelkunst. Wij kruipen niet in de rol van de kunstcriticus die bepaalt wat wel en geen kunst is, maar wij scheiden wel goedbedoelde vrijetijdsbesteding van professioneel vakmanschap. Helaas hoort daar soms een besluit bij om bepaald werk niet te willen representeren. Ons hoofddoel is de aquarelkunst te promoten en binnen dit segment kunst te presenteren waarvan wij denken dat het verkoopbaar is.

Neem contact op

Eenmaal geselecteerd, gaan wij samen aan de slag om uw aquarellen snel te plaatsen. U levert materiaal aan op basis van onze wensen en wij zullen dan zorg dragen voor plaatsing van het materiaal op onze website en promotie van uw kunstwerken.

Meldt u per e-mail aan bij menno@aquarel-art.nl. U krijgt dan snel nadere informatie toegestuurd.

 

 

error: Content is protected !!