• Originele werken
  • Fine Art Prints
  • Met certificaat
  • Veilig gekocht

Nieuw! Aquarel Art Galerie in Zutphen

Na een periode van groei en ontwikkeling van de Aquarel Art website, werd op 3 maart 2021 een fysieke galerie geopend aan de Zaadmarkt 83, 7201DC in Zutphen: Aquarel Art Galerie. Het heeft ons zelf verbaasd dat wij in de intieme ruimte bijna 50 originele aquarellen overzichtelijk kunnen exposeren van toptalenten in de aquarelkunst.

aquarel_art_galerie__1_Zaadmarkt-83-Zutphen
aquarel_art_galerie__2-Zaadmarkt-83-Zutphen
aquarel_art_galerie__3-Zutphen
Slide 3
aquarel_art_galerie__4-Zaadmarkt-83-Zutphen
aquarel_art_galerie__5-Zutphen
aquarel_art_galerie__6-Zupthen

 

Exposerende kunstenaars

U treft werk aan van Hannie Rieuwerts, Joke van der Klink, Nelly Oostland-Veldhuis, Martine Kuijsten, Rein van Uden, Renate van Dongen, Antonio Teodosio, Gerda Mentens, Dik Kusters, Inge van Elst-Moonen, Gerard Hendriks, Marie-Hélène Stokkink en Marco Boer.

De huidige expositie toont een breed scala aan onderwerpen en stijlen. Van miniatuur tot forse formaten. Variërend in prijs tussen € 250,- en € 2.500,-. Allen voorzien van een door de kunstenaar ondertekend echtheidscertificaat.

Voorts bouwen wij aan een groeiende collectie kunstafdrukken/giclées van de meest spraakmakende aquarel kunstwerken. Deze zijn gedrukt op Hahnemühle papier en in verschillende maatvoeringen te koop, variërend tussen € 69,- en € 135,- in passe-partout. Of desgewenst ingelijst voor prijzen tussen € 95,- en € 195,-.

Een bezoek waard

Was Zutphen altijd al een hele fijne en levendige stad om te bezoeken, is het nu voor de aquarelliefhebber helemaal een reden om het ritje naar het oosten te maken. De galeriehouders Menno de Wit en Karen van Grunsven heten u van harte welkom.

 

Openingstijden

Bezoek op afspraak is altijd 7 dagen per week mogelijk, ook in de avonduren.

Onze vaste openingstijden zijn:

 

Woensdag – 12.00 tot 17.00 uur

Vrijdag – 12.00 tot 17.00 uur

Zondag – 12.00 tot 17.00 uur

Deze openingstijden gelden voor de maanden maart tot en met september 2021. Vanaf oktober 2021 zullen andere openingstijden gelden.

 

error: Content is protected !!