• Originele aquarellen
  • Fine Art prints
  • Levering binnen EU
  • Gratis verzending

Advisory Board Aquarel Art

Kunstenaar, architect en docent ir Eduard P. Moes is in 1988 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft afdeling bouwkunde. Eduard heeft hier ook twee jaar lesgegeven aan de vakgroep beeldende vorming en meegeholpen aan de ontwikkeling van het lesprogramma. In 1997 heeft hij zijn bevoegdheid behaald als leraar tekenen /schilderen en beeldende vorming aan de Hogeschool van Amsterdam.

Eduard heeft meer dan 30 jaar praktijkervaring als kunstenaar, ontwerper, architect en docent. Vanaf 1988 heeft hij samen met ir Quinten de Meyere Architectenbureau Moes & de Meyere gevestigd aan de Bloemgracht in Amsterdam. In 2008 ontvingen zij een nominatie voor de Geurt Brinkgreve bokaal voor hun ontwerp voor de Emanuëlkerk in de Kerkstraat te Amsterdam.

Gedurende de laatste 30 jaar heeft hij vele lesprogramma’s geschreven en ontwikkeld voor verschillende onderwijsinstellingen, meegewerkt aan verschillende publicaties en vele gastcolleges en lezingen gegeven aan een reeks van scholen en opleidingen in het hele land. Zo was hij o.a. vele jaren hoofd van de afdeling design-drawing aan de Avans Hogeschool, docent bij academie voor kunstzinnige vorming, Kunstacademie St. Joost te Breda, AOC dynamic design, design & styling te Enschede, vakdocent tekenen en schilderen bij de KMS in Bussum en lange tijd verbonden aan de volksuniversiteit Muiden/Weesp en Naarden/Bussum.

Daarnaast is hij oprichter en hoofddocent van Moes & de Meyere cursussen trainingen voor design-professionals zowel handmatig- als digitaalschetsen. Hiervoor heeft hij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. o.a. architecten, interieurstylisten, designers enz. Zijn werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal.

Inmiddels heeft hij ook vele cursussen, workshops en vakanties tekenen/schilderen opgezet en gegeven in binnen- en buitenland en is hij oprichter en hoofddocent van het Vrij-atelier in het Gooi, Atelier Eduard Moes. Eduard is een gepassioneerd en gerenommeerd docent met veel vakkennis en ervaring en is iemand die vele stijlen en technieken beheerst. Hij doet dit altijd met specifieke aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling voor zowel de amateur alsook de professionele kunstenaar. Eduard is iemand die goed kan analyseren, inspireren en motiveren.

Naast zijn vrije schilderwerk heeft hij ook vele opdrachten gerealiseerd voor verschillende overheden, bedrijven, particulieren en non-profit instellingen. Dit omvatte een verscheidenheid aan opdrachten; illustraties, (wand-)schilderingen, schilderijen, decors, artist impressions enz. Over zijn werk is meermalen gepubliceerd in grote dag- en weekbladen en in vakbladen. Hij heeft vele groepstentoonstellingen en exposities ingericht en is hij veelgevraagd juryvoorzitter. Zijn werk is in bezit van tal van overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren.

error: Content is protected !!