Masterclass De Donkhoeve

Wij gaan niet fietsen of wandelen!

De Donkhoeve is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets- en wandelroutes. Het historische Oirschot , een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden. Maar…u gaat deze keer niet fietsen of wandelen!

Leer de kneepjes van de aquarelkunst

Gerard Hendriks geeft gedurende twee dagen een aquarel workshop op deze prachtige en ontspannende locatie. Gezien zijn reputatie mag dit best wel een ‘Masterclass’ genoemd worden. Hoewel Gerard  een man is van weinig woorden weten wij dat hij een begenadigd en spraakzaam docent is. Hij heeft vele workshops in binnen- en buitenland gegeven en doceert aan de Aquarelacademie en de Kunstfabriek in Hannover. Niet zelden is zijn favoriete thema – dieren – ook het hoofdthema in de workshops.

Leren? Bijscholen? De kneepjes van de kunst leren? Neem dan contact op met Hanneke van Ruremonde van De Donkhoeve. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie en voortreffelijk gastvrouwschap.

Leave your comment