RGB cirkel (Klein)

Ons eerste nieuwsbericht gaat natuurlijk over het bijzondere initiatief om een digitale galerie te openen die uitsluitend originele aquarellen exposeert en verkoopt.

Eigen platform voor de aquarel

Het internet geeft toegang tot duizenden aanbieders van kunst in de volle breedte of soms zeer gespecialiseerd, maar een website die zich uitsluitend toespitst op de koning der kunsten – de aquarelkunst – heeft het licht nog niet gezien.

En dat is wat Aquarel Art vandaag doet; we creëren een eigen platform voor de aquarel. Zeer verdiend om tal van redenen, maar niet minder om ook het kaf van het koren te scheiden.

Garanties

In het belang van de kopers beperken wij ons tot de verkoop van uitsluitend origineel werk, de aquarel zelf dus en niet een print ‘nummer zoveel’ uit een gedrukte oplage. Bij Aquarel Art koopt u het echte werk. Alle obstakels en risico’s die bij aankopen over de grens nogal eens op uw weg komen, nemen wij weg. Onze prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten én wij bieden vertrouwde Nederlandse garanties, waaronder een retourrecht.

Wij hopen dat u geniet van onze collectie en het kunstwerk van uw dromen vindt.

 

Hoofdfoto: Atelier Anders Zorn (1860-1920)