• Grote collectie
  • Originele werken
  • Limited Editions
  • Alle stijlen en thema's

Aquarel in opdracht

Ook voor niet deelnemende kunstenaars in Aquarel Art is het mogelijk zichzelf te presenteren in de categorie ‘Aquarel in opdracht’. De categorie is zeker niet beperkt tot ‘portretten’. Populaire opdrachten zijn het eigen huis, het vakantiehuis, het kantoor, huisdieren, de kruiser of de zeilboot, een oldtimer of het vakantieplekje van je dromen. Nee, de caravan niet. Ben je gespecialiseerd in deze onderwerpen, of heb je een heel eigen stijl ontwikkeld, overweeg dan deel te nemen in de speciale categorie.

Deelname is altijd afhankelijk van onze beoordeling of de kwaliteit op het niveau zit dat Aquarel Art wenst te representeren.

De kosten voor deelname zijn € 36,- per jaar. Je kunt dan tot maximaal 3 posities vullen met type opdrachten die je aanbiedt.

Neem een kijkje in de categorie ‘Aquarel in opdracht’.

Meedoen, vragen of meer informatie, mail ons info@aquarel-art.nl

 

Aquarel Art Agenda voor de Lage Landen

In verband met het Coronavirus is de Aquarel Art Agenda tot en met 30 juni 2020 gedeactiveerd. Naar wij hopen is het vanaf 1 juli weer mogelijk om exposities en workshops in de agenda op te nemen. 

Aquarel Art Agenda biedt een overzicht van exposities, workshops en masterclasses in Nederland en België of daarbuiten. De Agenda is ook opengesteld voor niet-deelnemers in Aquarel Art. Uiteraard is het promoten van de aquarelkunst ons hoofddoel.

Aquarel Art Agenda is geschikt gemaakt voor alle devices: desktop, tablet, Ipad en mobile.

De kosten voor deelname zijn € 36,- per jaar. Je kunt dan het hele jaar door exposities, workshops en masterclasses promoten.

Klik eens rond op Aquarel Art Agenda en je zult zien dat je ruim baan krijgt om te presenteren en te plannen.

Meedoen, vragen of meer informatie, mail ons info@aquarel-art.nl

error: Content is protected !!